Om os

Hvem er vi?

Velkommen til Glas-Beslag.dk, vi er en online shop og anerkendt leverandør af højkvalitets tilbehør til glas og gelændere.

Vi har et kæmpe udvalg af elementer til installation af glas eller gelændere – glasgelændere, stålgelændere, glas baldakiner, elementer til brusekabiner mm.

Vi har store og gode samarbejdspartnere, som gør det muligt for os at kunne skaffe alle de produkter du har brug for. Vores sortiment inkluderer elementer til installation af glas og gelændere i en bred vifte af størrelser og varianter.

Vores ledelse har mere end 20 års erfaring inden for stålindustrien og har på kort tid formået at bygge et stærkt netværk op, der gør os til en af de bedste leverandører på vores felt, i landet.

Vi leverer typisk vores tilbehør til virksomheder, der fremstiller systemrækværk, samt til individuelle kunder.

Glas og gelændere fra Glas-beslag.dk kan bruges i og uden for bygninger. I familiehuse, indkøbscentre og til trapper, altaner, svømmebassiner, mm.

Hvad er vigtigt for os?

Det er vigtigt for os, at vi som din leverandør kan levere den bedste kvalitet, til den bedste pris, hurtigst muligt og at du som kunde ikke skal bekymre dig om andet end at nyde den gode service.

Hvis du vil vide mere om firmaet eller produkterne, er du velkommen til at skrive til vores kundeservice.